PAY & JUMP

Vi arrangerar Pay & Jump träningstävlingar både ute på gräsbana och inne i ridhuset.

Vi har planerat in några Pay & Jump under våren och eftersom det är vinter ute sker framridning i stora ridhuset. Max 6 stycken ekipage samtidigt i ridhuset, som rider och hoppar fram tillsammans i ca 20 min, sen hoppar man banan, en i taget. Man får höja och sänka hindren till den höjd man vill har och har 45 min på sig inne i ridhuset.
Pay & Jump torsdag 19:e feb och torsdag 5:e mars är öppet kl 14-21. Pay & Jump söndagen den 1 mars är öppet kl 12-19.
Anmälan till Maria via sms på tel 0705563478. Skriv namn på ryttare, antal hästar, vilket datum du vill vara med och ca tid du vill rida. Om du vill rida Pay & Jump på söndagen den 1 mars, skriv även nivå du vill rida så försöker vi göra så jämna grupper som möjligt. Även då får man höja och sänka hinder efter behov.
Anmälningsavgift 180kr/häst inkl moms (25%).
Anmälningsavgiften sätts in på  BG: 5617-5458 och sista betaldag är alltid två dagar innan den Pay & Jump man avser vara med i. Anmälan gäller först när avgiften är betald.
OBS! Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid färre än 10 anmälda vid varje tillfälle.

 

 

MJ Stables anläggning

Den moderna anläggningen har alla förutsättningar och bekvämligheter som behövs för att driva en proffessionell hästverksamhet. I det stora ljusa ridhuset med måtten 64×22 meter finns en stor läktare, kafeteria och domartorn. Stallet rymmer 24 väl tilltagna boxar, spolspiltor och solarier för hästarna. Allt är byggt under samma tak, även skrittmaskinen som tar 8 hästar finns mellan stalldelen och ridhuset. Till anläggningen hör ett större paddock system med hälften sand och hälften gräspaddockar. Runt paddocksystemet går en galoppbana.

Läs mer om anläggningen där vi arrangerar Pay & Jump träningstävlingar ›

Läs mer om MJ Stables ›

 

Ridhus på Tärnö Säteri där Pay & Jump anordnas

Maria av Jochnick driver MJ Stables och anordnar Pay & jump på Tärnö Säteri

 

Kontakta oss

Ditt namn (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Tel. (obligatoriskt)

Ditt meddelande